Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Pennen bedrukken

Teken voortaan al uw papieren met uw eigen bedrukte pen.

Pennen bedrukken

 Pennen bedrukken is een geweldige manier om uw bedrijf te promoten. Garment Printing is de perfecte partner om bedrukte pennen te laten maken. Het is bewezen dat gepersonaliseerde pennen een van de meest effectieve promotietechnieken is. Het is voordelig, maar de impact is groot! Laat pennen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan en vergroot uw naamsbekendheid, zonder fortuinen uit te moeten geven aan marketingcampagnes.

Pennen bedrukken voorbeeld

Bij Garment Printing zijn we gespecialiseerd in het produceren van bedrukte pennen. Bedrukte pennen kunnen bij elke gelegenheid gebruikt worden. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken op een beurs of gebruiken als geschenk voor klanten.

Al onze pennen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze zijn beschikbaar in alle kleuren, vormen en stijlen. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde druktechnieken. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat.

Weet u niet zeker welke soort pen het best bij u past of hebt u vragen over het design of de druktechniek? Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren. Wij streven ernaar om samen met u de juiste keuze te maken zodat al uw producten voldoen aan uw eisen en wensen.

Wilt u pennen laten bedrukken? Neem contact op met ons team en wij helpen u graag verder!

pennen bedrukken voorbeeld

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).