Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Snel bedrukken & leveren

Uw kleding of promotiemateriaal snel bedrukken

Bent u in de steek gelaten door een ander drukbedrijf en heeft u alsnog snel uw T-shirts nodig? Of heeft u een opkomend evenement waar u snel bedrukte T-shirts en/of promotiemateriaal voor nodig heeft? Maakt u zich geen zorgen, met levering binnen 48/72 uur kunt u snel weer aan de slag.

Snel bedrukken en leveren Anoidify
Snel bedrukken en leveren NIke

“Geweldig. De T-shirts werden ruim op tijd geleverd. Het resultaat is geweldig, net zoals de verpakking en de levering. We weten nu wel wie we gaan inschakelen voor het volgende evenement.”

Bekijk het project

“Geweldige service. Efficiënt, professioneel en zeer tevreden over het eindproduct. Onze bestelling werd gedrukt en afgeleverd binnen enkele uren”

Bekijk het project

De klanten die gebruik hebben gemaakt van deze service beschrijven ons als de snelste T-shirt printing service beschikbaar op de markt. Om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd kunt u contact met ons opnemen op info@garmentprinting.nl. Een alternatief is om contact met ons op te nemen door middel van de onlineofferte en vul de relevante informatie in.

snel bedrukken Garment Printing

Garment Printing is de perfecte oplossing als u bedrukte kleding of promotiemateriaal nodig heeft en u een strikte deadline heeft. We weten dat het niet altijd gaat zoals gepland en meestal worden bestellingen op het laatste moment geplaatst, daarom bieden we levering binnen 24/48/72 uur aan. Voor de laatste 10 jaar hebben we er hard aan gewerkt om onze bezorg services te verbeteren, nu vinden we dat we genoeg ervaring hebben opgedaan en over de juiste hulpmiddelen beschikken om u te helpen. Onze bezorg services kunnen aangepast worden op uw wensen, deadline, budget en locatie dus twijfel niet om contact met ons op te nemen. Hoe eerder u kunt met ons opzoekt des te eerder u uw bestelling ontvangt.

Volgende dag bedrukkingen zijn onze prioriteit en we beschikken over alle hulpmiddelen om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. We zijn trots op onze snelle bezorgservice en we hebben een systeem dat ons toelaat om snel contact met u op te nemen om vertragingen te voorkomen.

Onze stap voor stap gids voor onze snelle bezorg service:

  1. Neem contact met ons op
  2. Stuur ons uw designbestand, bekijk onze designrichtlijnen voor meer informatie.
  3. U zult een voorbeeld ontvangen van het eindproduct. Zodra u het goedkeurt wordt het geproduceerd.
  4. We sturen u het eindproduct op binnen 24/48/72 uur op.

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist.

Snel bedrukken en leveren

Ons doel is om binnen 15 minuten op alle online offertjes te reageren:

We hebben een gecentraliseerd, online sales team dat bestaat uit grafische vormgevers en druk experts. Zodra u een onlineofferte heeft ingevuld en opgestuurd zal ons team kijken wat de beste opties voor u zijn voor een zo snel mogelijke bezorging. Ons doel is altijd om binnen 15 minuten antwoord te geven op alle offertes.

Uw bestelling wordt naar een locatie bij u in de buurt gestuurd:

Zodra u de illustraties en mock ups die door onze grafische vormgevers zijn gemaakt heeft goedgekeurd, dan wordt uw bestelling door gestuurd naar ons gespecialiseerd CRM en IT-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat uw bestelling aan uw deur wordt geleverd of bij een verzamelpunt bij u in de buurt.

Ontdek meer informatie over onze snelle bezorg service:

Als u meer informatie wilt over onze snelle bezorgservice dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@garmentprinting.nl of door een online offerte in te vullen met uw vraag.