Amazon Web Services


De klant

Amazon Web Services biedt een breed scala aan wereldwijde computer, opslag, database, analytische, applicatie en implementatie services die ontworpen zijn om organisaties te helpen met groeien. Deze diensten dragen bij aan het verminderen van de ICT-kosten en worden ook gebruikt door de grootste bedrijven en de bekendste start-ups. Ze zijn ontworpen om ondersteuning te verlenen aan een breed scala verschillende werklasten zoals:

  • Web en mobile applications
  • ICT
  • Data processing
  • Warehousing
  • Opslag
  • Archiveren
  • En veel meer

Bedrukte T-shirts voor Amazon Web Services - Garment Printing
T-shirts voor Amazon

De uitdaging

In de aanloop naar de 2015 Mobile World Congress in Barcelona, contacteerde Amazon ons. Ze wilden promotionele kleding en werkkleding die ze konden gebruiken voor het evenement. Ze hadden twee verschillende designs waar ze van elk design 200 eenheden nodig hadden.

We kozen ervoor om zeefdruk techniek te gebruiken voor de ontwerpen omdat het ons toestaat om meer complexe ontwerpen te drukken en we kunnen hetzelfde rooster gebruiken. Het voordeel hiervan was dat we snel te werk konden gaan en zo snel mogelijk de T-shirts konden leveren bij het evenement dat Amazon bijwoonde. Amazon waren zo tevreden met het resultaat en de snelle levering dat ze ons een andere uitdaging aan boden voor een evenement dat in November plaats vond.

Op 5 November werkte Amazon op het Summit evenement wat plaats vond in Fira Barcelona. Ze wouden dat wij zeven verschillende ontwerpen op 2000 kledingstukken bedrukte, die varieerde van T-shirts, hemden & polo shirts. Ons doel was om alle kledingstukken te drukken en deze op tijd aan Amazon te leveren voor hun evenement.

Conclusie

Om verschillende ontwerpen te verkrijgen moesten we gebruik maken van een paar verschillende druktechnieken. We hebben voor de hemden borduurtechniek gebruikt, voor de poloshirts een mix van zeefdruk en direct to garment printing voor de promotionele T-shirts. Door het gebruik van een borduursel op de hemden & polo shirts waren we in staat om de woorden ‘AMAZON WEB SERVICES’ te borduren waardoor de medewerkers van Amazon beter herkenbaar werden.

De T-shirts zijn gebruikt voor promotionele doeleinden en als giveaway items. Deze waren voorzien van verschillende designs. Hiervoor hebben gebruik moeten maken van zeefdruk en DTG, met deze technieken is het mogelijk om verschillende designs te creëren.

screenprintedtshirtsforamazon

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.