Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

 • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
 • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Cad Cut Vinyl

Waarom kiezen voor Cad Cut Vinyl?

Cad Cut Vinyl Printen lijkt erg op Transfer printen, het verschil is dat dit alleen te gebruiken is voor designs met 1 of 2 kleuren. In het proces worden jouw designs, logos, namen of nummers uit speciaal vinyl gesneden door middel van speciale snijmachines. Deze manier zorgt er voor dat designs met 1 of 2 kleuren erg snel gedrukt kunnen worden, dit is dus perfect voor namen en nummers op promotie of sportkleding.

Cad Cut Vinyl printen is ideaal voor lage hoeveelheden T-Shirts, werkkleding en sportkleding. Het is ook perfect voor bijvoorbeeld shirts voor vrijgezellenfeesten. Wij kunnen Cad Cut Vinyl gebruiken op lichte en donkere kleding en het kan ook gebruikt worden voor onder andere mutsen, petten, jumpers en nog veel meer.

 

 

CAD Cut vinyl

Gebruikswijzen CAD Cut Vinyl.

De designs en logos worden in de exacte vorm uitgesneden en wordt daarna door middel van een hittepers op de kleding aangebracht. BELANGRIJK – Sommige logo’s kunnen te ingewikkeld zijn om goed uit te snijden, hier zal dus misschien een aanpassing aan gedaan moeten worden.

De prijzen zijn erg laag, dit kan natuurlijk nog afwijken in verband met hoeveelheden en de grootte van de logo’s. Voor een offerte zouden wij u willen verwijzen naar ons offerte formulier en we zullen u binnen zo snel mogelijk helpen.

Voor- en nadelen CAD Cut Vinyl:

Voordelen

 • Duurzaam & een lichte stretch in de materialen
 • Perfect voor de namen en nummers bij sport shirts
 • Perfect voor op maat gemaakte kleding
 • Erg snelle levering dus perfect voor Same Day & Next Day delivery services
 • Geen set-up kosten
 • Creëer perfecte vormen, lijnen en details

Nadelen

 • Materiaal is niet luchtdoorlatend
 • Gemiddelde duurzaamheid
 • Gradient designs niet mogelijk
Cad cut vinyl voorbeeld

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Bekijk ook onze andere druktechnieken!