Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Illustratie richtlijnen

Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft voor een perfect design.

De werknemers van Garment Printing staan altijd klaar om u te helpen met al uw vragen, u te helpen met uw illustraties en ook te assisteren met grafische vormgeving. Bekijk onderstaande richtlijnen en stuur ons uw illustratie en we zullen u voorzien van advies om uw te helpen met al uw eisen.

Als u meer informatie nodig heeft over uw illustratie of welke druktechniek er het beste bij past, vult u dan de online offerte in en een van onze medewerkers zal spoedig contact met u opnemen!

Zeefdruk richtlijnen
Borduren richtlijnen
Sublimatie richtlijnen
Transferdruk richtlijnen
DTG richtlijnen
Sublimatie richtlijnen

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).