Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Binnenkort kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen!

Garment Printing Kwaliteitsgarantie

We zijn trots op de kleding, bedrukking en klantenservice die we aanbieden en we zijn ervan overtuigd dat u ze ook gaat waarderen. Dit zijn de redenen waarom wij een kwaliteitsgarantie aanbieden.

Hoe werkt de kwaliteitsgarantie?

Hoewel we altijd streven naar perfectie kan het soms voorkomen dat er een fout wordt gemaakt. Als het voorkomt dat u niet volledig tevreden bent met uw bedrukte kleding dan staat u in aanmerking voor onze kwaliteitsgarantie, wat u hiervoor moet doen is heel simpel:

  • Voorzie ons met een foto van de productiefout of bewijs dat uw bestelling niet naar wensen voldoet.
  • Geef ons een korte uitleg over de productiefout.
  • Vertel ons wat u in ruil wilt, als het opnieuw drukken is geef ons uw deadline en we zullen alles doen om het binnen die tijd bij u te krijgen.

Een medewerker van onze klantenservice zal snel contact met u opnemen om alle problemen te bespreken en zo de beste oplossing voor u te zoeken.

Om contact met ons op te nemen kunt u een mail sturen naar info@garmentprinting.nl of simpel weg een online offerte invullen.