Anvil


Anvil

Anvil levert alle soorten sportkleding van uitstekende kwaliteit. Wij zijn trots dat we met Anvil kunnen samenwerken om u de beste gepersonaliseerde sportkleding aan te bieden.

Anvil is oorspronkelijk begonnen met de productie van werkkleding, maar beetje bij beetje zijn ze beginnen uitbreiden op vraag van de klanten. Dit merk is gecreëerd voor klanten die zelf kleding willen personaliseren.

Anvil onderscheidt zich van de concurrentie door zijn frisse uitstraling en zijn uitgebreide collectie van kleding en accessoires.

Anvil is ook bekommerd om het milieu. Het was één van de eerste bedrijven die kleding van organisch katoen en gerecycleerde materialen aanbood. Ze nemen hun ethisch en sociale verantwoordelijkheid heel ernstig.

Een ander kenmerk is dat veel van hun kleding voorzien is van ’tear-away’ labels die gemakkelijk verwijderd kunnen worden zodat uw bedrijf de kleding volledig kan personaliseren.

Anvil-logo

Anvil

Anvil heeft een geschiedenis van meer dan 130 jaar en nog steeds leveren ze kleding van optimale kwaliteit.

Anvil-pet

Anvil-pet-zwart

Anvil-hoodie-vrouwen-rood

Anvil-T-shirt-groen-vrouw

Anvil-T-shirt-mannen-blauw

Anvil-t-shirt-geel-vrouwen

ANvil-crewneck-grijs-mannen

Anvil-lange-mouwen-rood-vrouwen

ANvil-crewneck-grijs-mannen

ANvil-hoodie-paars-manne

Anvil-T-shirt-kinderen-paars

Anvil-polo-mannen-bordeaux

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.