Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Anvil kleding bedrukken

Anvil heeft een geschiedenis van meer dan 130 jaar en nog steeds leveren ze kleding van optimale kwaliteit.

ANvil hoodie paars manne
Anvil T-shirt kinderen paars
Onze merken Anvil hoodie vrouwen rood
Anvil polo mannen bordeaux
Anvil lange mouwen rood vrouwen
Onze merken Anvil pet blauw
Anvil jumper grijs vrouwen
ANvil crewneck grijs mannen
Anvil t-shirt geel vrouwen
Anvil T-shirt mannen blauw
Anvil pet zwart
Anvil T-shirt groen vrouw
Onze merken Anvil logo

Anvil levert alle soorten sportkleding van uitstekende kwaliteit. Wij zijn trots dat we met Anvil kunnen samenwerken om u de beste gepersonaliseerde sportkleding aan te bieden.

Anvil is oorspronkelijk begonnen met de productie van werkkleding, maar beetje bij beetje zijn ze beginnen uitbreiden op vraag van de klanten. Dit merk is gecreëerd voor klanten die zelf kleding willen personaliseren.

Anvil onderscheidt zich van de concurrentie door zijn frisse uitstraling en zijn uitgebreide collectie van kleding en accessoires.

Anvil is ook bekommerd om het milieu. Het was één van de eerste bedrijven die kleding van organisch katoen en gerecycleerde materialen aanbood. Ze nemen hun ethisch en sociale verantwoordelijkheid heel ernstig.

Een ander kenmerk is dat veel van hun kleding voorzien is van ‘tear-away’ labels die gemakkelijk verwijderd kunnen worden zodat uw bedrijf de kleding volledig kan personaliseren.

 

 


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).