Neem een frisse start in 2019 met gepersonaliseerde bedrijfskleding


Bedrijfskleding – Neem een frisse start in 2019 met gepersonaliseerde bedrijfskleding

Bedrijfskleding – Nu het jaar 2019 is aangebroken, is het tijd om te reflecteren en stil te staan bij de successen en mislukkingen van het afgelopen jaar. Voor vele bedrijven betekent dit een nieuwe start met nieuwe doelen en strategieën. Het nieuwe jaar brengt vele opportuniteiten met zich mee om meer klanten aan te trekken en het bedrijf te laten groeien.

Een goede manier om dit te bereiken is het inzetten van promotiemateriaal, maar waar elk bedrijf het best mee begint, is het voorzien van gepersonaliseerde bedrijfskleding voor alle werknemers. Dit is een fantastische manier om te zorgen voor meer publiciteit, zichtbaarheid en herkenning van het bedrijfslogo. Door je werknemers te voorzien van bedrijfskleding met logo, vergroot je de kans dat klanten je merk zullen onthouden.

De start van 2019 is het perfecte moment om je werknemers in een nieuw jasje te steken en Garment Printing is de perfecte partner om dit te realiseren!

Bedrijfskleding re-branded-workwear-1
personalised-workwear-bars-and-restaurantes

Waarom is gepersonaliseerde werkkleding zo belangrijk?

In elk team speelt het uniform een heel belangrijke rol, of dat nu een voetbalteam is of een team op het werk. De voordelen van het gebruik van gepersonaliseerde werkkleding zijn eindeloos en daarom is het belangrijk dat je zo snel mogelijk bedrijfskleding laat personaliseren (bedrukken of borduren) voor jouw personeel.

Met bedrijfskleding komt je personeel extra bekwaam over en het creëert een professionele indruk, wat het merkt en het bedrijf enkel ten goede komt. De verschijning van je team zegt veel over je bedrijf en dit kan een grote invloed hebben op het beslissingsproces van klanten. Een medewerker die er niet verzorgd uitziet, doet de indruk wekken dat het bedrijf ook niet helemaal koosjer is. Je kan maar beter een goede indruk maken met professionele bedrijfskleding.

Een ander belangrijk voordeel van gepersonaliseerde werkkleding is de naamsbekendheid die het creëert. Bedrijven gebruiken gecompliceerde marketingtechnieken en spenderen miljoenen aan reclame om meer bezoekers naar hun websites of winkels te lokken. Wat vele bedrijven niet weten is dat gepersonaliseerde werkkleding een fantastische manier is om bekendheid te geven aan je bedrijf, zonder daar veel geld aan te moeten spenderen. Wist je dat de kost per waarneming van je logo op bedrijfskleding slecht 4 cent bedraagt?!

Hoe kan jij jouw voordeel doen met re-branding in 2019

Na vele jaren actief te zijn in dezelfde markt, zien we dat vele bedrijven stilvallen klanten beginnen te verliezen. Klanten gaan het bedrijf niet meer relevant vinden en haken daarom af, zelfs de meest loyale klanten. Wat we ook vaak zien, is dat bedrijven hun doelen en visies gaan veranderen om zich aan te passen aan de constant veranderende markt. Hierdoor is de originele branding niet meer relevant en reflecteert het niet langer waar je bedrijf voor staat. Hier biedt rebranding een oplossing om je merk nieuw leven in te blazen. Hierdoor kan je terug een connectie vinden met nieuwe klanten of klanten die je was verloren.

Dit nieuwe jaar kan een kans bieden om je bedrijf te “re-branden”, je focus te veranderen en nieuwe doelen op te stellen. Je kan nieuwe services ontwikkelen, nieuwe producten verkopen en ook de producten en services die je al aanbiedt, verbeteren.

personalised_promotional_merchandise_personalised_workwear

Hoe kunnen wij jou helpen?

Een volledig nieuwe huisstijl lanceren, kan voor vele bedrijven een uitdaging zijn. Er zijn zoveel mogelijkheden om uit te kiezen en zoveel knopen om door te hakken, dat vele bedrijven er gewoon voor kiezen om de oude huisstijl te behouden en verder te gaan met de oude bedrijfskleding. Maar wees niet gevreesd. Garment Printing kan u hierbij helpen! We hebben jaren ervaring met het bedrukken van bedrijfskleding en promotiemateriaal en kunnen je bijstaan in het selectie- en ontwerpproces.

Onze kleding is afkomstig met de beste leveranciers zodat we een gevarieerde en kwalitatieve collectie kleding kunnen aanbieden aan onze klanten. We werken met vele merken van over de hele wereld om jou te voorzien van de beste bedrijfskleding. Of je nu op zoek bent naar T-shirtspolo’sschorten of hemden, wij zijn de beste partner voor het bedrukken of borduren van werkkleding.

Zet 2019 goed in met een prachtige bedrijfskleding voor jouw bedrijf! Neem contact op met ons team en wij doen er alles aan om dit zo snel mogelijk waar te maken. Zo is je bedrijf klaar voor een frisse start!

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

Similar Posts