Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Russell

Russell brand bestaat al sinds 1902, gesticht door Benjamin Russell, die begon met een klein team van 12 mensen met het maken van kleding. Meer dan 110 jaar later, is het één van de meest bekende kledingmerken op de markt.

Hoodie bedrukken rits wit mannen
Russell Hoodie bedrukken vrouwen
Geborduurde poloshirt rood mannen
Russell sweatpants vrouwen beige
Russell jas mannen
Russell sweatpants mannen grijs
Russell poloshirt lichtblauw vrouwen
Russell Hoodie bedrukken
Russell Geborduurde poloshirt roze vrouwen
Russell Fleece jassen mannen donkerblauw
Russell Fleece jassen vrouwen blauw
Russell Fleece jassen meisjes
Russell logo

“Sommigen willen de beste zijn, anderen willen als eerste gezien worden. Wij hebben altijd gezegd: laten wij streven naar beide.” Een van de dingen die opvallen aan dit merk, afgezien van haar nauwgezette productieproces voor het verkrijgen van de beste kwaliteit, is dat het één van de weinige merken is die kledingstukken in hele grote maten aanbiedt, tot 4XL. Russell beoogt vooral kwaliteitsstoffen, comfort en een goede pasvorm.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).