Petten bedrukken

Met onze pet wordt uw marketing strategie kei vet!


Pet bedrukken

Wilt u gepersonaliseerde petten bedrukken of borduren met uw logo? Garment printing is hiervoor de perfecte partner. Petten bedrukken is een uitstekende manier om naamsbekendheid te vergroten en uw merk te promoten. Wanneer iemand een pet, cap of snapback draagt, is dit altijd het eerste kledingstuk dat wordt opgemerkt. Bedrukte petten zijn ook geschikt om de outfit van werknemers af te maken. Laat uw logo op een pet borduren en geef uw werknemers een hedendaagse look.

petten-bedrukken-kinderen-blauw

petten-bedrukken-vrouwen-rood

petten-bedrukken-vrouwen-roze

petten-bedrukken-beige-vrouwen (1)

petten-bedrukken-mannen

petten-bedrukken-wit-vrouw

petten-bedrukken-mannen-camouflage

petten-bedrukken-mannen-donkerblauw

petten-bedrukken-beige-vrouwen

Petten zijn de perfecte promotieartikelen. Ze vallen meteen op en zijn gemakkelijk en voordelig te personaliseren. U kunt petten bedrukken voor een benefietactie, een evenement, een beurs, een festival… noem maar op!

Wij beschikken over een assortiment aan petten in verschillende stijlen en kleuren van merken zoals Anvil en Roly. Door onze jarenlange ervaring weten we perfect welke druktechnieken het beste resultaat opleveren voor het bedrukken van petten. U kunt gebruik maken van een zeefdruk of van onze borduurservice voor een extra professioneel resultaat. We garanderen altijd een kwalitatief resultaat.

Wilt u ook petten borduren of bedrukken? Neem contact op met ons team en wij helpen u graag verder.

Petten-bedrukken

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.