Ontwerp de perfecte tote bag in 6 stappen

Bij Garment Printing zijn we ons heel bewust van de immense populariteit gepersonaliseerde tote bags en katoenen tassen. De tote bag is in een razendsnel tempo uitgegroeid tot een van de belangrijkste en meest succesvolle promotieartikelen. Bedrukte tote bags zijn een uiterst kostenefficiënte manier om je merk te promoten en een brede doelgroep te bereiken. Kom er in deze blogpost alles over te weten en laat zelf gepersonaliseerde tote bags bedrukken!


1. Ken je doelgroep

Voor je begint met het maken van een ontwerp om te bedrukken op je tote bag, denk je best na over de doelgroep die je wilt aanspreken. Het is belangrijk om je doelgroep te kennen. Studenten vinden bijvoorbeeld ander tote bags leuk dan dertigers met kinderen. Hoe meer je over je doelgroep te weten kan komen, hoe beter gericht je kan gaan werken.

Tote bag 1. Ken je doelgroep
tote bag 2. Neem je tijd

2. Neem je tijd

Rome werd niet op een dag gebouwd. Als je een goed design voor je tote bags wilt bedenken, moet je daar de nodige tijd voor nemen. Het is belangrijk om er eens een nacht op te slapen en daarna te kijken of je nog steeds tevreden bent met je ontwerp. Zoniet, dan kan je enkele aanpassingen doen en er nog eens een nachtje op slapen. Enkel zo kan je iets creëren waar je echt trots op kan zijn.

3. Hou het eenvoudig

Gesofisticeerde en gedetailleerde ontwerpen zijn prachtig. Toch moet je in gedachten houden dat de populairste tote bags meestal heel simpel zijn. Ze brengen een boodschap over op een heel eenvoudige manier. Als je dus een boodschap wil overbrengen met je tote bag designs, dan ga je best voor iets eenvoudig. Het is bewezen dat dit het beste werkt om interesse te wekken.

tote bag 3. Hou het eenvoudig
4. Kleur is van groot belang

4. Kleur is van groot belang

Het is belangrijk dat je goed nadenkt over de kleuren die je wil gaan gebruiken, zowel de kleur van de stof van de tote bag, als je kleuren in je opdruk. De kleuren moeten passen bij de boodschap die je wilt overbrengen. Als je tote bags zullen gebruikt worden voor de promotie van je merk, vraag je dan af of de kleuren passen bij de branding. Twijfelt je over het kleurgebruik? Neem dan zeker contact op met ons team en wij helpen je graag verder.

5. Vraag een voorbeeld aan

Je kunt altijd vrijblijvend een voorbeeld aanvragen om een idee te krijgen van hoe je ontwerp er zal uitzien op een tote bag. Jouw ontwerp wordt dan in photoshop op een tote bag aangebracht. Dit kan je op ideeën brengen om nog een aantal dingen te veranderen aan het ontwerp zodat het eindresultaat beter oogt. Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat het voorbeeld nooit exact hetzelfde zal zijn als de finale bedrukking. Afhankelijk van de druktechniek kunnen de kleuren lichtjes afwijken.

5. Vraag een voorbeeld aan
6. Vind een goede drukker

6. Vind een goede drukker

Ten eerste kan een goede en gespecialiseerde drukker op maat gemaakt advies geven over druktechnieken en stofkeuzes. De soort tote bag is namelijk ook heel belangrijk. Niet alle druktechnieken werken op alle stofsoorten. Daarom is het aangeraden om een goede drukker te consulteren. Zo ben je verzekerd dat het eindresultaat niet zal teleurstellen.

Aarzel niet om contact op te nemen als je geïnteresseerd bent in het bedrukken van notitieboeken. Ons team helpt je graag verder.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

Similar Posts