Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Werkbroeken bedrukken

Werkbroek bedrukken

Wanneer u uw werknemers wilt voorzien van werkkleding is een van de belangrijkste kledingstukken de broek. Bedrukte werkbroeken zorgen ervoor dat uw werknemers goed beschermd zijn en tegelijk ook voorzien zijn van het bedrijfslogo om het bedrijf te vertegenwoordigen.

bedrukte werkbroeken korte broek vrouwen
bedrukte Werkbroeken unisex
bedrukte werkbroeken twee kleuren
bedrukte werkbroeken mannen blauw
Bedrukte werkbroeken grijs mannen
bedrukte werkbroeken reflecterende broek
bedrukte werkbroeken korte broek mannen
bedrukte werkbroeken zwart mannen
Bedrukte broeken

We beschikken over een veelzijdig assortiment aan werkbroeken die allemaal perfect te personaliseren zijn. Of u nou werkbroeken zoekt die bescherming bieden voor de benen en knieën van uw werknemers, of gewoon een stijlvolle broek nodig heeft om de outfit van uw werknemers compleet te maken, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Bedrukte werkkleding helpt uw naamsbekendheid te verhogen en het maakt uw werknemers gemakkelijk herkenbaar.

We werken enkel samen met toonaangevende fabrikanten en bestellen de werkkleding op basis van uw eisen en behoeften. We werken samen met merken zoals Dickies omdat we enkel hoogwaardige en beschermende kleding willen aanbieden. Deze kleding kan dan vervolgens gepersonaliseerd worden met onze veelzijdige druktechnieken. Al onze druktechnieken worden uitgevoerd met de nieuwste, state-of-the-art machines die een beeldschoon resultaat leveren.

Als u nog onzeker bent over welke broek of welke druktechniek het best bij u past, neem dan gerust contact op met onze experts. Zij kunnen u advies geven over welke broek het best bij uw behoeften en eisen past. Zij kunnen u ook een advies geven over welke druktechniek het best geschikt is. Wij helpen u graag verder!


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).