Gepersonaliseerde hoodies: de perfecte merchandise voor studentenverenigingen

De overgang van het middelbaar naar de universiteit is vaak lastig en moeilijk voor vele studenten. Gelukkig zijn er vele studentenclubs waar ze mensen met dezelfde interesses en idealen kunnen leren kennen. Lees verder om te zien hoe hoodies en ander promotiemateriaal kunnen bijdragen aan het groepsgevoel!

Het is meestal in studentenclubs waar vriendschappen voor het leven worden gesmeed. Zeker voor studenten die ver weg van huis gaan studeren, zijn studentenclubs een sociaal geschenk uit de hemel. Hier kan je gemakkelijk vrienden maken en al snel voel je je deel van een hechte groep. Dit groepsgevoel wordt nog eens versterkt door het gebruik van merchandise zoals hoodies en T-shirts bedrukt met het logo of de slogan van de studentenvereniging. Dit creëert een nog sterkere band tussen de leden van je studentenvereniging.


Gepersonaliseerde bedrukte hoodies

Er worden vele dingen beweerd over studenten, bijvoorbeeld dat ze elke dag pasta eten of dat ze altijd het WC papier uit de openbare toiletten stelen. Of dit echt waar is, weten we niet, maar wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat studenten niets liever doen dan een comfortabele hoodie aantrekken. Er is dan ook geen enkel promotioneel product meer geschikt voor studenten dan een bedrukte hoodie. Het is de perfecte manier om je universitaire vereniging of studentenclub te promoten.

Studenten vinden het fijn om het gevoel te hebben dat ze deel zijn van een groep, of het nu een sportclub of geneeskundige kring is. Met gepersonaliseerde hoodies wordt dit gevoel nog versterkt en studenten zullen ze met veel trots dragen. De hoodies worden echt overal gedragen, niet enkel tijdens activiteiten van de studentenclubs, maar ook in de les en op de campus. Dit duurzame product is ook een levenslange investering, want studenten kopen ze grotendeels als aandenken aan hun studententijd. Zoals je ziet, zijn er vele redenen waarom hoodies de perfecte investering zijn voor elke studentenvereniging. Waar wacht je nog op?

Er zijn vele manieren om je eigen hoodies te personaliseren zodat ze goed passen bij jouw studentenvereniging. Meestal wordt gekozen voor een bedrukking van het logo of een slogan. Je kan ook zorgen voor een extra “premium” uitstraling door je logo te laten borduren. Dit is trouwens helemaal niet zo duur als je grotere hoeveelheden bestelt. Dit is mogelijk bij Garment Printing, naast tal van andere druktechnieken.

Gepersonaliseerde bedrukte hoodies
Continental Clothing

Continental Clothing

Hier bij Garment Printing willen we het gebruik van milieuvriendelijke kleding promoten. Dit is de reden waarom we altijd aanraden om hoodies te gebruiken van Continental Clothing’s FAIR SHARE Collectie. Het doel van de FAIR SHARE Collectie is ervoor zorgen dat alle arbeiders die de kleding produceren een goed en leefbaar loon ontvangen. Voor slechts 10 cent meer per T-shirt en 54 cent meer per hoodie, zorg je voor een loonsverhoging van 50% voor de armste arbeiders in India. Dit is voor ons slechts een kleine meerprijs, maar voor de arbeiders in India zal dit voorgoed hun leven veranderen. Wil je met de T-shirts of hoodies van je studentenvereniging ook een sociale verantwoordelijkheid opnemen? Kies dan voor de duurzame hoodies van de FAIR SHARE Collectie van Continental Clothing.

Continental heeft een krachtig Europees beleid met betrekking tot de volgende minimumcriteria van corporate social responsibility:

  • Geen kinderarbeid
  • Geen dwangarbeid
  • Veilige en gezonde arbeidsomstandigheden
  • Juridische arbeidscontracten
  • Betaling van loon
  • Vrijheid van vereniging en recht op collectieve onderhandelingen
  • Geen discriminatie van werknemers
  • Geen buitensporige werkuren

Ander promotiemateriaal

Naast gepersonaliseerde hoodies, zijn er nog vele andere promotionele items die we aanbieden bij Garment Printing. Zo zijn bedrukte tote bags ook een fantastisch middel om een studentenvereniging te promoten. Tote bags worden alsmaar hipper en populairder onder studenten. Studenten gebruiken ze dagelijks voor alle soorten activiteiten. Een tote bag laten bedrukken is dus de perfecte manier om je studentenvereniging te promoten op en goedkope maar effectieve manier.

Je kan ook mokken of pennen laten bedrukken met je logo of slogan. Als je ooit nog student geweest bent, weet je dat deze items echt altijd van pas komen. Studenten gaan deze producten ook echt gaan gebruiken en zullen jouw vereniging, bedrijf of merk voor altijd onthouden.

Ander promotiemateriaal

Wil je hoodiestote bagsmokken of pennen laten bedrukken voor jouw studentenvereniging? Neem dan contact op met ons en wij helpen je graag verder.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

Similar Posts