Borduurservice


Borduurservice

Kleding borduren is een stijlvolle en duurzame manier om kleding te personaliseren. Het kan gebruikt worden op T-shirts, fleece, jassen, bedrijfskleding, noem maar op!

Door kleding te borduren ben je verzekerd van een bedrukking van topkwaliteit. Geborduurde logo’s of teksten leveren altijd een uitstekend resultaat op. U hoeft zich nooit zorgen maken dat de bedrukking zal loskomen, vervagen of afwasssen.

Neem contact op en wij helpen u graag verder!

borduurservice

Waarom voor borduren kiezen?

Borduren is een uitstekende en uiterst kwalitatieve manier om alle soorten kleding te bedrukken. Onze borduurservice is perfect voor het borduren van bedrijfskleding, uniformen of eender welk kledingtype u in gedachten hebt. U noemt het, wij borduren het!

Een van de grote voordelen van borduren is dat de setup- en materiaalkosten laag zijn. Kleding borduren is dus voordelig en kwalitatief. Daarnaast is een stijlvol resultaat verzekerd! Waarom zou u niet voor borduren kiezen? Onze borduurservice maakt het waar.

Hoe werkt borduren?

Ten eerste, wordt uw design omgezet naar een bestandsformaat genaamd DST.  Daarna wordt dit bestand verzonden naar het systeem van de borduurmachine. Nadat het bestand naar de machine is verzonden, wordt het kledingstuk met een speciale houder vastgezet zodat de stof niet beweegt tijdens het borduren. Tot slot worden de juiste draden verbonden en kan de machine beginnen met borduren.

Voor- en nadelen

VOORDELEN

  • Altijd een hoge kwaliteit afwerking
  • Verfijnde en stijlvolle look
  • Heel nauwkeurig en duurzaam

NADELEN

  • Moeilijk om een exacte replica te produceren van ingewikkelde ontwerpen
  • De kleuren zijn beperkt tot de beschikbare draadkleuren

borduren-polo-shirt garmentprinting.nl

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.