Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Borduurservice

U noemt het, wij borduren het!

Borduurservice

Kleding borduren is een stijlvolle en duurzame manier om kleding te personaliseren. Het kan gebruikt worden op T-shirts, fleece, jassen, bedrijfskleding, noem maar op!

Door kleding te borduren ben je verzekerd van een bedrukking van topkwaliteit. Geborduurde logo’s of teksten leveren altijd een uitstekend resultaat op. U hoeft zich nooit zorgen maken dat de bedrukking zal loskomen, vervagen of afwasssen.

Neem contact op en wij helpen u graag verder!

Borduren polo

Waarom voor borduren kiezen?

Borduren is een uitstekende en uiterst kwalitatieve manier om alle soorten kleding te bedrukken. Onze borduurservice is perfect voor het borduren van bedrijfskleding, uniformen of eender welk kledingtype u in gedachten hebt. U noemt het, wij borduren het!

Een van de grote voordelen van borduren is dat de setup- en materiaalkosten laag zijn. Kleding borduren is dus voordelig en kwalitatief. Daarnaast is een stijlvol resultaat verzekerd! Waarom zou u niet voor borduren kiezen? Onze borduurservice maakt het waar.

Hoe werkt borduren?

Ten eerste, wordt uw design omgezet naar een bestandsformaat genaamd DST.  Daarna wordt dit bestand verzonden naar het systeem van de borduurmachine. Nadat het bestand naar de machine is verzonden, wordt het kledingstuk met een speciale houder vastgezet zodat de stof niet beweegt tijdens het borduren. Tot slot worden de juiste draden verbonden en kan de machine beginnen met borduren.

Voor- en nadelen

VOORDELEN

  • Altijd een hoge kwaliteit afwerking
  • Verfijnde en stijlvolle look
  • Heel nauwkeurig en duurzaam

NADELEN

  • Moeilijk om een exacte replica te produceren van ingewikkelde ontwerpen
  • De kleuren zijn beperkt tot de beschikbare draadkleuren
Borduren polo shirt

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Let op!

Sommige ontwerpen kunnen kleine aanpassingen nodig hebben voordat ze geborduurd kunnen worden. Bijvoorbeeld kleine teksten onder de 4 – 5 mm kunnen vergroot moeten worden, ontwerpen met kleine details kunnen vereenvoudigd moeten worden voor een perfecte afwerking.

Bekijk ook onze andere druktechnieken!