Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Flock printing

Flock Printing

Flock printing is een druktechniek waarbij kleding bedrukt wordt met vinyl die zacht aanvoelt. Dit zorgt voor een premium 3D afwerking. Uw ontwerp wordt uitgesneden en kan op alle soorten kleding aangebracht worden. Daarna wordt het met een hittepers bevestigd aan het textiel.

Het is ideal voor het bedrukken van T-shirts, polo’s, hoodies en petten. Deze druktechniek kan gebruikt worden voor het gehele ontwerpen of bepaalde delen van het ontwerp.

Wilt u kleding laten bedrukken met deze druktechniek? Neem contact op met ons en wij helpen u graag verder.

Flock printing
Flock printing blauw

Flock printing is een ideale oplossing voor modieuze projecten of voor promotiekleding. Deze techniek kan op vele verschillende producten toegepast worden. Bijvoorbeeld: T-Shirts, hoodies, polo shirts, petten, truien en veel meer.

Flock vinyl kan tot A3 formaat bedrukt worden. Het 3D effect zorgt voor een luxueuze feel en een opvallende look.

Let op:

Door de textuur van de bedrukking moeten alle kledingstukken binnenste buiten gewassen worden. Doe deze kledingstukken ook nooit in de droger en strijk de bedrukking niet.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Bekijk ook onze andere druktechnieken!