Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: [email protected]

Reflecterende Print

Reflecterende print bedrukken is een andere toepassing van van het bedrukken met CAD Cut Vinyl. Een speciaal reflecterend vinyl kan uitgesneden worden naar jouw wensen en daarna aangebracht worden op alles soorten kleding. Het is de perfecte oplossing voor veiligheidskleding zoals veiligheidsjassen of fluojasjes, maar het kan ook gebruikt worden voor het bedrukken van T-shirts, truien, hoodies, polo’s, noem maar op!

Een reflecterende print kan ook gebruikt worden als u uw logo of design een speciaal effect wilt geven om die beter te laten opvallen.

Het proces van reflecterende print is hetzelfde als dat van standaard vinyl. Het design wordt dus uitgesneden en daarna aangebracht op de kleding met een hittepers.

Let op!

Mogelijk om tot A3 formaat bedrukking te plaatsen.
Binnenste buiten wassen en niet in de droger stoppen!
De bedrukking niet strijken!

Reflective print voorbeeld

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Bekijk ook onze andere druktechnieken!