Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

 • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
 • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Direct to Garment (DTG)

Waarom voor DTG kiezen?

Direct to Garment (DTG)  printing, ook digitaal drukken genoemd, is een druktechniek waarbij een foto op textiel gedrukt wordt door een speciale printer. Direct to Garment bedrukking kan op zowel lichte als donkere kleding. Door het gebruik van de meest recente druktechnologie en DTG drukmachines van hoge kwaliteit, zijn we bij Garment Printing in staat om full-colour afbeeldingen op een breed assortiment T-shirts, polo shirts, hoodies en andere soorten kleding te drukken.

DTG voorbeeld

Waarom kiezen voor digitaal drukken / Direct to Garment?

In tegenstelling tot zeefdruk is “Direct To Garment Printing”  perfect voor het bedrukken van kleine oplages DTG shirts met full-colour prints. De DTG service van Garment Printing produceert hoge kwaliteit bedrukte kleding door gebruik te maken van de nieuwste digitale drukmachines. DTG is dus de perfecte druktechniek als u op zoek bent naar een manier om kleine hoeveelheden kleding te bedrukken met een foto of een ontwerp dat veel kleuren omvat.

Wilt u DTG shirts bedrukken? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.

Voor – en nadelen DTG

VOORDELEN:

 • Geen setup kosten of minimum bestelhoeveelheden
 • Mogelijk om full-colour afbeeldingen te drukken op een groot assortiment kleding
 • Snelle productie
 • Bedrukking van heel hoge kwaliteit
 • Kan op zowel lichte als donkere kleding gebruikt worden

NADELEN:

 • Pantone colour matching niet mogelijk
 • Niet geschikt voor grote hoeveelheden T-shirts

DTG voorbeeld 2

 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

 • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
 • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).