B&C


B&C is een innovatief merk met een grote visie van trends in fashion. Momenteel heeft B&C 4 hoofdcollecties:

  • Safran Line
  • The shirt culture
  • DNM Collection
  • Paradise Collection

Andere collecties omvatten:

Met dit brede assortiment bieden wij onze klanten een breed scala aan opties, producten van uitstekende kwaliteit, fair trade kleding en goedkope milieuvriendelijke kleding.

De kleding van B&C dient perfect om te laten bedrukken en personaliseren. B&C biedt unisex-, mannen- en vrouwenkleding aan die u perfect kunt gebruiken als zakelijke bedrijfskleding, gepersonaliseerd met uw logo.

B&C biedt een uitstekende variƫteit aan kledingopties voor mannen, vrouwen en kinderen. Hun kledingcollecties omvatten sportswear, gepersonaliseerde overhemden, aangepaste kleding en modieuze kleding, allemaal klaren om te laten bedrukken door Garment printing.

Neem gerust contact op met ons team en wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar de perfecte gepersonaliseerde kleding.

BC-logo

B&C

Bij Garment Printing bieden wij u alle B&C-collecties aan, waaronder de populairste collecties Safran, Exact, Paradise en DNM. Hiermee offert B&C veelzijdige kleding in vele stijlen, kleuren en stoffen, aan een mooie prijs.

BC-lange-mouwen-T-shirt-vrouwen

BC-T-sirt-mannen-rood

BC-polo-shirt-vrouwen

BC-poloshirt-mannen

BC-zomer-tanktop-vrouwen-zwart

BC-hoodie-rood-mannen

BC-tanktop-zwart-vrouwen

BC-jumper-blauw-mannen

BC-T-shirt-zwart-vrouwen

BC-hoodie-grijs-mannen

BC-hoodie-grijs-vrouwen

BC-V-neck-wit-vrouwen

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.