Handdoeken bedrukken


Handdoek bedrukken

Nuttig promotiemateriaal? Laat een handdoek bedrukken!

Bent u op zoek naar promotiemateriaal dat echt nuttig is voor uw klanten? Gepersonaliseerde handdoeken bedrukken is een leuke manier om uw merk of onderneming te promoten. Veel promotiemateriaal belandt zo in de lade. Een handdoek daarentegen is gewoon echt nuttig. Laat een handdoek bedrukken met uw logo en maak mensen oprecht gelukkig!

Hotel of restaurant? Uw eigen handdoeken met logo zijn een must!

Laat uw eigen handdoeken borduren en creëer zo een eigen huisstijl. De dag van vandaag is het belangrijker dan ooit u te onderscheiden van de rest en een gepersonaliseerde ervaring te creëren voor uw klanten. Daarnaast is het ook de perfecte manier om uw gasten te verrassen met een gepersonaliseerd cadeautje. Zo nemen ze een herinnering van hun mooie momenten in jouw zaak mee naar huis.

Handdoeken borduren of bedrukken?

Wij beschikken over een groot assortiment aan handdoeken. Van badhanddoeken tot keukenhanddoeken of strandhanddoeken, noem maar op! Wilt u een grote foto of een groot opvallend design op een handdoek bedrukken? Wij beschikken over de juiste druktechnieken om dit mogelijk te maken. Gaat u liever voor een professioneel en stijlvol resultaat? Dan kunt u best een handdoek borduren met uw logo.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder en maken zo snel mogelijk een offerte voor u op.

handdoek-bedrukken-kleuren-768x978

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.