Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Handdoeken bedrukken

handdoek bedrukken kleuren

Handdoek bedrukken

Nuttig promotiemateriaal? Laat een handdoek bedrukken!

Bent u op zoek naar promotiemateriaal dat echt nuttig is voor uw klanten? Gepersonaliseerde handdoeken bedrukken is een leuke manier om uw merk of onderneming te promoten. Veel promotiemateriaal belandt zo in de lade. Een handdoek daarentegen is gewoon echt nuttig. Laat een handdoek bedrukken met uw logo en maak mensen oprecht gelukkig!

Hotel of restaurant? Uw eigen handdoeken met logo zijn een must!

Laat uw eigen handdoeken borduren en creëer zo een eigen huisstijl. De dag van vandaag is het belangrijker dan ooit u te onderscheiden van de rest en een gepersonaliseerde ervaring te creëren voor uw klanten. Daarnaast is het ook de perfecte manier om uw gasten te verrassen met een gepersonaliseerd cadeautje. Zo nemen ze een herinnering van hun mooie momenten in jouw zaak mee naar huis.

Handdoeken borduren of bedrukken?

Wij beschikken over een groot assortiment aan handdoeken. Van badhanddoeken tot keukenhanddoeken of strandhanddoeken, noem maar op! Wilt u een grote foto of een groot opvallend design op een handdoek bedrukken? Wij beschikken over de juiste druktechnieken om dit mogelijk te maken. Gaat u liever voor een professioneel en stijlvol resultaat? Dan kunt u best een handdoek borduren met uw logo.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder en maken zo snel mogelijk een offerte voor u op.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

handdoek bedrukken