Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Petten bedrukken

Met onze pet wordt uw marketing strategie kei vet!

Pet bedrukken

Wilt u gepersonaliseerde petten bedrukken of borduren met uw logo? Garment printing is hiervoor de perfecte partner. Petten bedrukken is een uitstekende manier om naamsbekendheid te vergroten en uw merk te promoten. Wanneer iemand een pet, cap of snapback draagt, is dit altijd het eerste kledingstuk dat wordt opgemerkt. Bedrukte petten zijn ook geschikt om de outfit van werknemers af te maken. Laat uw logo op een pet borduren en geef uw werknemers een hedendaagse look.

petten bedrukken mannen camouflage
petten bedrukken mannen donkerblauw
petten bedrukken wit vrouw
petten bedrukken beige vrouwen
petten bedrukken mannen
petten bedrukken beige vrouwen
petten bedrukken vrouwen rood
petten bedrukken kinderen blauw
petten bedrukken vrouwen roze
Petten bedrukken

Petten zijn de perfecte promotieartikelen. Ze vallen meteen op en zijn gemakkelijk en voordelig te personaliseren. U kunt petten bedrukken voor een benefietactie, een evenement, een beurs, een festival… noem maar op!

Wij beschikken over een assortiment aan petten in verschillende stijlen en kleuren van merken zoals Anvil en Roly. Door onze jarenlange ervaring weten we perfect welke druktechnieken het beste resultaat opleveren voor het bedrukken van petten. U kunt gebruik maken van een zeefdruk of van onze borduurservice voor een extra professioneel resultaat. We garanderen altijd een kwalitatief resultaat.

Wilt u ook petten borduren of bedrukken? Neem contact op met ons team en wij helpen u graag verder.


 

Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Om een nog gedetailleerdere offerte te ontvangen is het beter als u ons verteld voor wat u de kleding of promotiemateriaal gaat gebruiken.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben we bekeken krijgt u een antwoord 15 minuten, na ontvangst van de offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).