Waarom zou je polo’s inzetten om je merk te promoten?

De polo is uitgegroeid tot een onmisbaar kledingstuk en is een essentieel onderdeel van elke kleerkast. Het is een veelzijdig kledingstuk dat zowel voor formele als minder formele aangelegenheden kan gedragen worden. Het kan zelfs dienen als sportkleding.


Polo T-shirts

Het polo shirt werd in de jaren twintig van de vorige eeuw ontworpen door de Franse tenniskampioen René Lacoste. In die tijd speelde men volgens de etiquette van het tennis in een wit poplin overhemd met lange mouwen. De naam Lacoste is onlosmakelijk met de polo verbonden geraakt, en Lacoste is tot op de dag vandaag, naast Ralph Lauren, een van de belangrijkste producenten van kwaliteitspolo’s. Pas in de jaren zestig trad het poloshirt uit z’n sportieve context en werd het gemeengoed in het straatbeeld.

polo Kleding bedrukken amersfoort
polo Tshirts

Door zijn eenvoud, comfort en duurzaamheid is de polo is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van uniformen van atleten, studenten en werknemers. Polo shirts zijn uitgegroeid tot een van de meest populaire kledingstukken en vele merken ontwerpen daarom hun eigen polo shirts. Polo’s zijn zo populair omdat ze casual kunnen gedragen worden, maar ze zijn ook gepast voor een formele aangelegenheid. Door zijn veelzijdigheid wordt de polo massaal gebruikt voor promotionele doeleinden of als representatieve bedrijfskleding.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bij Garment Printing zijn we gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van gepersonaliseerde polo shirts. We beschikken over een groot assortiment polo’s van verschillende merken in alle kleuren, maten en stijlen. Ook beschikken we over de meest geavanceerde druktechnieken om een kwalitatieve en professionele bedrukking te verzekeren. Er zijn zoveel mogelijkheden dat er voor elk budget een oplossing is.

Promoot jouw merk met gepersonaliseerde polo’s! Heb je nog vragen of zou je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Aarzel niet om contact op te nemen als je geïnteresseerd bent in het bedrukken van notitieboeken. Ons team helpt je graag verder.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

Similar Posts