Kleding bedrukken met Swarovski kristallen


T-shirt bedrukken met Swarovski kristallen

Hier bij Garment Printing krijgen we heel uiteenlopende aanvragen binnen voor het bedrukken van kleding. Vaak gaat het om normale bestellingen maar we krijgen ook vaak te maken met ongewone en uitdagende bestellingen. Bij Garment Printing houden we ervan om deze uitdagingen aan te gaan en steeds te zorgen voor een perfecte bedrukking, volledig naar wens van de klant.

Onlangs kregen we een aanvraag van het bedrijf Gojime. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van sieraden zoals oorbellen, hangers, kettingen, ringen en armbanden. Ze wilden T-shirts laten bedrukken met hun logo, maar ze wilden iets anders dan anders. Ze waren op zoek naar iets exclusief dat de identiteit van het bedrijf zou uitstralen. Daarom wilden ze geen traditionele bedrukking met gewone inkt, maar iets opvallend en in het oog lopend.

t-shirt-printing-with-swarovski
printing-tshirts-with-swarovski-crstals

Om de wensen van onze klant Gojime te vervullen, stelden we voor om de T-shirts te bedrukken met Swarovski kristallen. Om dit mogelijk te maken, werd het logo uitgesneden uit een zelfklevende tape. Daarna werden blauwe Swarovski kristallen op de kleefband aangebracht. De laatste stap was het logo met de kristallen op de T-shirt aanbrengen door gebruik te maken van een transferdruk. Er werd voor gezorgd dat het logo met de kristallen stevig aan de stof werd vastgekleefd door gebruik te maken van een hittepers.

Dit resulteerde in een kwalitatieve en duurzame bedrukken van schitterende kristallen! Op de foto’s kun je zien dat het resultaat meer dan geslaagd was. Gojime was meer dan tevreden en liet weten dat de T-shirts van uitstekende kwaliteit zijn.

Wil je ook kleding bedrukken door gebruik te maken van deze uitzonderlijke druktechniek? Neem dan vandaag nog contact op met ons team. Wij bespreken graag de verschillende opties en druktechnieken.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

Similar Posts