Het kiezen van de juiste horeca werkkleding

Werkkleding hoeft niet saai te zijn. Bekijk de merken waar wij mee samenwerken.


Kleuren

Eerst moet u zich gaan afvragen wat voor kleuren u wilt gaan gebruiken voor uw bedrijf. U zal hoogst waarschijnlijk kleding nodig hebben voor de obers, het bar personeel en de koks. Nu moet u bepalen of u al uw personeel in hetzelfde design wilt laten rondlopen. Als u het volgens de traditionele wijze doet, hoort het personeel in de keuken wit te dragen en de obers en het bar personeel zwart, maar het kan natuurlijk zijn dat u uw eigen kleurencombinatie in gedachte hebt.

Een goede tip om het professioneel te houden is om niet teveel verschillende kleuren te gebruiken. Gebruik ook niet te felle kleuren. Dit kan onprofessioneel overkomen of zelfs slordig. Waar je naar opzoek bent is een mix tussen een outfit die wordt opgemerkt en een outfit die niet teveel de aandacht trekt.

emboidery

Het kiezen van de juiste werkkleding is erg belangrijk. In de sectoren die een professioneel imago willen creëren wordt werkkleding steeds populairder. In de horeca branche kan professionele werkkleding duidelijk het verschil maken. Een gast kan al voordat hij de kaart heeft gezien beslissen of die bij jou komt eten aan de hand van de uitstraling van je werknemers.

Hier beneden zullen we drie factoren in overweging nemen om te kijken wat de beste werkkleding is voor jouw restaurant.

werkkleding-horeca-edit

Stijl

Stijl is erg belangrijk. Het vertegenwoordigt niet alleen uw professionele imago, maar het reflecteert ook het soort bedrijf dat je wilt uitstralen. Niet elk restaurant wilt natuurlijk een luxe uitstraling hebben. Het is daarom belangrijk dat u uw werkkleding hierop aanpast om de gewenste sfeer te creëren.

Bij Garment Printing kunnen wij u helpen met het personaliseren van uw werkkleding. Wij bieden verschillende druk- en borduurtechnieken aan. Stuur ons vandaag nog een berichtje voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Merken

We beschikken over een groot scala aan merken waar altijd wel wat voor u tussen zit!

Neem zeker een kijkje bij al onze andere merken voor een groot assortiment aan top producten. Heeft u zelf producten? Geen probleem, stuur ons deze op en u krijgt ze bedrukt terug.

Similar Posts