Vraag uw online offerte aan!

CAPTCHA image

* Deze velden zijn vereist

Vraag uw online offerte aan!

Vraag een online offerte aan om een beeld te krijgen van de kostprijs van uw project.

  • Vul het formulier hiernaast in, graag zo gedetailleerd mogelijk zodat we een realistische schatting kunnen maken van de kosten. Laat ons weten welke kleding of promotiemateriaal u in gedachten had en vertel ons wat meer over het ontwerp dat bedrukt moet worden.
  • Nadat we uw opgegeven informatie hebben bekeken, ontvangt u binnen de 15 minuten een persoonlijke offerte (Alleen tijdens werkuren en werkdagen).

 


Openingstijden & Contact

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00

Email: info@garmentprinting.nl

Het kiezen van de juiste horeca werkkleding

Werkkleding hoeft niet saai te zijn. Bekijk de merken waar wij mee samenwerken.

Het kiezen van de juiste horeca werkkleding
1st december 2017 Garment Printing
Horeca werkkleding

Het kiezen van de juiste werkkleding is erg belangrijk. In de sectoren die een professioneel imago willen creëren wordt werkkleding steeds populairder. In de horeca branche kan professionele werkkleding duidelijk het verschil maken. Een gast kan al voordat hij de kaart heeft gezien beslissen of die bij jou komt eten aan de hand van de uitstraling van je werknemers.

Hier beneden zullen we drie factoren in overweging nemen om te kijken wat de beste werkkleding is voor jouw restaurant.

werkkleding bedrijfskleuren

Kleuren

Eerst moet u zich gaan afvragen wat voor kleuren u wilt gaan gebruiken voor uw bedrijf. U zal hoogst waarschijnlijk kleding nodig hebben voor de obers, het bar personeel en de koks. Nu moet u bepalen of u al uw personeel in hetzelfde design wilt laten rondlopen. Als u het volgens de traditionele wijze doet, hoort het personeel in de keuken wit te dragen en de obers en het bar personeel zwart, maar het kan natuurlijk zijn dat u uw eigen kleurencombinatie in gedachte hebt.

Een goede tip om het professioneel te houden is om niet teveel verschillende kleuren te gebruiken. Gebruik ook niet te felle kleuren. Dit kan onprofessioneel overkomen of zelfs slordig. Waar je naar opzoek bent is een mix tussen een outfit die wordt opgemerkt en een outfit die niet teveel de aandacht trekt.

Stijl

Stijl is erg belangrijk. Het vertegenwoordigt niet alleen uw professionele imago, maar het reflecteert ook het soort bedrijf dat je wilt uitstralen. Niet elk restaurant wilt natuurlijk een luxe uitstraling hebben. Het is daarom belangrijk dat u uw werkkleding hierop aanpast om de gewenste sfeer te creëren.

Bij Garment Printing kunnen wij u helpen met het personaliseren van uw werkkleding. Wij bieden verschillende druk- en borduurtechnieken aan. Stuur ons vandaag nog een berichtje voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Merken

We beschikken over een groot scala aan merken waar altijd wel wat voor u tussen zit!

Neem zeker een kijkje bij al onze andere merken voor een groot assortiment aan top producten. Heeft u zelf producten? Geen probleem, stuur ons deze op en u krijgt ze bedrukt terug.