De leukste quotes om te bedrukken op een tote bag


Travel quotes

Bedrukte tote bags of katoenen tassen zijn een must-have voor elke reiziger. Iedereen die al eens is gaan backpacken, weet hoe handig het is om een stoffen tote bag bij te hebben. Als je een daguitstap doet, wil je namelijk niet je grote backpack meesleuren. Dan is een tote bag ideaal om bij te hebben. Dan is het leuk dat de tote bag bedrukt is met een leuk en inspirerend citaat. Denk aan:

“Not all those who wander are lost”

“Dream. Travel. Discover.”

“Travel is the only thing you buy that makes you richer”

Festival quotes Tote bags
tote bag 3 Festival quotes

Festival quotes

Op een festival wil je vooral vrij zijn om volop te kunnen zingen en dansen, maar toch moet je een paar essentiële dingen bij hebben. Hiervoor is een eenvoudige en lichte tote bag de perfecte oplossing. Het is niet enkel heel erg handig, je kan er ook een boodschap mee verkondigen. Laat daarom een tote bag bedrukken met je favoriete quote of citaat. Je kan zelf een originele bedrukking bedenken of je kan kiezen voor een van de vele festival-gerelateerde citaten zoals:

“We lose ourselves in the arms of the crowd”

“Forget your troubles and dance”

“Just feel the music”.

Gym quotes

Waarom zou je geen tote bag gebruiken om naar de fitness te gaan? De eenvoudige katoenen tassen bestaan in alle vormen, kleuren en maten. Ben je die grote en zware sporttassen beu? Wees origineel en gebruik een zelfontworpen tote bag. Laat de tote bag bedrukken met een motiverend citaat en herinner jezelf en ander gym-leden eraan dat opgeven geen optie is. Denk aan quotes zoals:

“Push yourself because no one else is going to do it for you”

“3 months from now, you will thank yourself”

Of hou het simpel met “Yes you can”

tote bag 2
tote bag- Beach quotes

Beach quotes

De tote bag is echt het perfecte accessoire voor een dagje chillen aan het strand. Je hoeft hiervoor niet veel bij te hebben, enkel een handdoek, zonnebril en een goed boek. Dit kan je perfect opbergen in een tote bag. Nog leuker is het als je deze tote bag laat bedrukken met je favoriete quote. Voorbeelden van toepasselijke quotes zijn:

“B.E.A.C.H.: Best Escape Anyone Can Have”

“Life is better in flip flops”

“Ocean Air, Salty Hair”

Wil je ook een tote bag laten bedrukken met een leuk citaat? Neem gerust contact op met het team van Garment Printing. Wij beschikken over een groot assortiment tote bags of katoenen tassen in alle vormen, kleuren en maten. Ook beschikken we over de beste druktechnieken om te zorgen voor kwalitatief en duurzaam bedrukte tote bags.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

Similar Posts