Van deze gepersonaliseerde werkkleding kan je leren


6 bedrijven die profiteren van de voordelen van bedrijfskleding

Werkkleding -Gepersonaliseerde bedrijfskleding is een van de beste manieren geworden om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Bedrijfskleding is de perfecte manier om uw bedrijf te promoten en bovendien zorgt het voor een professionele uitstraling. Met bedrukte bedrijfskleding creëert u een huisstijl voor uw bedrijf die klanten niet zullen vergeten. Vele grote bedrijven profiteren al van de vele voordelen van bedrijfskleding. In deze blogpost stellen we zeven bedrijven voor die dit uitstekend begrepen hebben

1) Five Guys

Voor een fastfoodketen zoals Five Guys is het belangrijk dat het haar van de werknemers bedekt is. Five Guys onderscheidt zich echter van de concurrentie door dit te doen met gepersonaliseerde petten. De rode petten met het borduursel “Five Guys Burgers and Fries” zijn zo populair geworden dat ze nu ook online te koop zijn.

Afbeeldingsbron: Five Guys

werkkleding HOMEIMG2_5Guys
werkkleding grocycle

2) GroCycle

Het Britse bedrijf GroCycle cultiveert oesterzwammen en shiitake paddestoelen midden in de stad, met behulp van duurzame low-tech methoden. Ze gebruiken gepersonaliseerde T-shirts als bedrijfskleding. Het logo is eenvoudig en aangebracht op een witte achtergrond. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten het logo gemakkelijk zullen herinneren en herkennen.

3) Wimbledon

De gepersonaliseerde uniformen van Wimbledon zijn gewoonweg subliem. Er wordt gebruik gemaakt van prachtig borduurwerk die aangebracht is gepersonaliseerde blazers. De elegante en klassevolle blazers passen perfect bij het imago en de stijl van Wimbledon. Er valt niets meer te zeggen, kijk gewoon naar de foto en bewonder de schoonheid.

Afbeeldingsbron: Canadian Content

werkkleding wimbledon
embroidered-workwear-caps-for-mamagraf

4) Mama graF

Garment Printing liet gepersonaliseerde bedrijfskleding maken voor Mama graF. De bedrijfskleding van Mama graF valt op door eenvoud. De zwart-wit kleurencombinatie is namelijk heel eenvoudig. Dit maakt het logo gemakkelijk herkenbaar. Zo hebben ze bijvoorbeeld zwarte petten laten borduren met het witte logo. De geborduurde petten zien er uiterst professioneel en kwalitatief uit. Borduren is altijd een goede optie om een professionele look te creëren.

5) Lego

De werkkleding van Lego’s winkelmedewerkers is een promotiestunt op zich. Ze hebben felgele schorten bedrukt met het Lego logo. Schorten zijn de perfecte kledingstukken om op te vallen omdat ze bijna het hele lichaam bedekken. Door dan nog eens gebruik te maken van zo een fel kleur, garandeer je dat de bedrijfskleding opvalt in de massa. Ook het rode, geborduurde logo is perfect geplaatst om alle aandacht te trekken. Een echt eye-catcher dus!

lego
easyjet

6) EasyJet

De meningen over EasyJet lopen sterk uiteen. Voor de ene zijn de goedkope vluchten een geschenk uit de hemel, voor de ander een vloek door de vele vertragingen. Dat gezegd zijnde, de sjaaltjes van de stewards en stewardessen zijn fantastisch! De oranje sjaaltjes zijn professioneel bedrukt met het logo en zorgen voor een stijlvolle uitstraling van het cabinepersoneel. Het sjaaltje is echt geen onnodig accessoire. Het maakt de outfit echt af.

Image Source: Pinterest

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde bedrijfskleding?

Hebt u een bedrijf en wilt u zich onderscheiden van de concurrentie? Of wilt u gewoon een groter groepsgevoel creëren bij uw werknemers? Laat dan gepersonaliseerde bedrijfskleding bedrukken of borduren! Neem gerust contact op en wij helpen u graag verder. Neem ook een kijkje in de projecten die we als hebben verwezenlijkt voor andere bedrijven.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

Similar Posts