Hoe kies je een notitieboek dat volledig bij je past?

Een notitieboek is voor velen een onmisbaar item. Het is de vaste “partner in crime” doorheen het leven. In deze blogpost geven we drie tips om de zoektocht naar het perfecte notitieboek gemakkelijker te maken. Het is natuurlijk belangrijk dat je notitieboek uniek is en helemaal bij jou past.


Welk formaat?

De gepaste grootte van je notitieboek hangt volledig af van waarvoor je het wilt gaan gebruiken. Als je jouw notitieboek gebruikt om korte aantekeningen te maken, is een kleiner formaat (A5 of A6) aangewezen. Als je het echter gaat gebruiken voor het maken van tekeningen, zal een A4 formaat een betere optie zijn.

Hoe kies je een notitieboek dat volledig bij je past?
Van welke stijl hou je?

Van welke stijl hou je?

De keuze van de kleur en de stijl van je notitieboek is heel persoonlijk. Misschien wil je een statement maken met een opvallend kleur of misschien hou je meer van klassiek en eenvoudig zwart. De keuze ligt volledig in jouw handen.

Je kan ook het materiaal van je notitieboek kiezen. Je kan gaan voor ruw karton, een ‘soft-feel’ of gewoon plastiek. De dag van vandaag zijn er gigantisch veel keuzemogelijkheden, dus je zult er zeker in slagen om een notitieboek te vinden dat helemaal jouw ding is.

Personaliseer het met een bedrukking

Dit is het leukste gedeelte. Wil je een leuke foto met je dierbaren laten bedrukken op je notitieboek? Of heb je zelf een print ontworpen die je op je notitieboek zou willen aanbrengen? Hier bij Garment Printing zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van notitieboeken. We beschikken over een groot assortiment die kunnen bedrukt worden met de meest geavanceerde druktechnieken.

Gepersonaliseerde notitieboeken zijn ook een uitstekend idee voor bedrijven die ze willen gebruiken als promotiemateriaal. Je kan je logo of slogan op de notitieboeken laten bedrukken. Ze kunnen weggegeven worden op beurzen of gebruikt worden als relatiegeschenken voor klanten. Notitieboeken zijn items die mensen ook echt gaan gebruiken dus zo worden ze altijd aan jouw bedrijf herinnerd.

Personaliseer het met een bedrukking

Aarzel niet om contact op te nemen als je geïnteresseerd bent in het bedrukken van notitieboeken. Ons team helpt je graag verder.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

Similar Posts