9 eigenschappen van een kerstfanaat


“Christmas is not a time nor a season, but a state of mind”, zoals het gezegde beweert. Nou, dat is misschien een beetje te overdadig, maar hier bij Garment Printing houden we net zo veel van Kerstmis als van het bedrukken van kleding.

Kerstmis is waarschijnlijk het meest magische seizoen van het jaar. Het is een periode van geven en liefhebben. En natuurlijk van cadeautjes geven en krijgen van je dierbaren!

1. Je hebt een kersttrui

Kerstmis zou niet hetzelfde zijn als kersttruien niet bestonden. Creëer je eigen gepersonaliseerde kersttrui en val extra op! Vraag een vrijblijvende offerte aan.

1. Organiseer een ‘kersttruiendag’
2. Je hebt een gepersonaliseerde mok

2. Je hebt een gepersonaliseerde mok

Er is geen betere manier om je liefde voor kerst te uiten. Verras je vrienden, familie of collega’s met een origineel bedrukte kerstmok. Bij Garment Printing zijn we experts in het bedrukken van mokken.

Wij bieden de beste producten tegen de meest competitieve prijzen. Ontvang vandaag nog je vrijblijvende offerte! We hebben promotionele mokken bedrukt voor verschillende bedrijven en liefdadigheidsinstellingen.

3. Je bent constant aan het aftellen

Je weet precies hoeveel dagen het nog is tot kerstmis. Een leuk weetje: wist je dat er een website bestaat om te bevestigen of het kerstmis is of niet?

4. Je hebt alle Jamie Oliver kerstspecials bekeken

Als iemand meer van Kerstmis houdt dan jij, dan is dit zonder twijfel Jamie Oliver. Hij heeft zelfs een speciale show dat helemaal in het teken staat van kerstmis!

5. Je hebt een adventskalender

Tegen eind november vind je vele leuke adventskalenders in alle supermarkten. Je kunt natuurlijk nooit weerstaan aan de verleiding om er eentje te kopen.

4. Je hebt alle Jamie Oliver kerstspecials bekeken
6. Je koopt je kerstcadeautjes in november om de gekte te voor te zijn

6. Je koopt je kerstcadeautjes in november om de gekte te voor te zijn

Je doet je kerstinkopen op voorhand omdat je de kerstgekte in het stadscentrum wilt vermijden. Het voordeel van je inkopen doen in November is dat er nog veel keuze is en dat de prijzen vaak lager zijn.

7. Je zet al heel vroeg de kerstboom op

Het is bewezen: vroeg je kerstboom zetten, maakt je gelukkig! Dat zeggen wetenschappers van The Journal of Environmental Psychology. De reden? Kerstversiering doet je terugdenken aan je onbezorgde kindertijd. En daardoor voel je je ook weer even alsof je geen enkele zorg hebt.

8. Je luistert het hele jaar in het geheim naar kerstliedjes

Omdat het nooit te vroeg is voor een goede kerstsong. Wat doen Michael Bublé en Mariah Carey eigenlijk de rest van het jaar?

9. Je kijkt elk jaar naar dezelfde kerstfilm

Omdat Kerstmis geen kerst zou zijn zonder Home Alone (we laten je kiezen welke), Love Actually, A Wonderful Life of Elf. We hebben allemaal een favoriete kerstfilm en de eindejaarsperiode is het perfecte moment om er een dekentje en een warme chocomelk bij te halen om al je kerstklassiekers te bekijken.

Je luistert het hele jaar in het geheim naar kerstliedjes

Aarzel niet om contact op te nemen als je geïnteresseerd bent in het bedrukken van notitieboeken. Ons team helpt je graag verder.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

Similar Posts