Hoe bedrukte kleding je kan helpen met geld ophalen voor een liefdadigheidsinstelling


Elk jaar krijgen miljoenen mensen over de hele wereld te horen dat ze kanker hebben en helaas verliezen velen deze strijd. Wanneer je iemand verliest aan kanker wordt je geconfronteerd met een verschrikkelijk gevoel van machteloosheid. Het enige wat je kan doen om een verschil te maken is een goed doel steunen. Zo draag je jouw steentje bij aan een betere toekomst. Liefdadigheidsinstellingen over de hele wereld zetten vele middelen in om geld op te halen.

Een voorbeeld hiervan is UWCB (Ultra White Collar boksen) die een evenement organiseerde op 3 December met als doel om geld te doneren aan Cancer Research UK. Het evenement is bedoeld om fitness te helpen promoten via een 8-weekse cursus van bokstraining die openstaat voor iedereen – zelfs als je geen ervaring hebt in de ring.

Deze evenementen zijn altijd uitverkocht en dankzij het fantastische werk van de deelnemers zijn ze in staat om grote hoeveelheden geld in te zamelen. Tijdens deze evenementen worden meerdere weggeefacties, loterijen en veilingen gehouden om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze ernstige ziekte. Het geld dat wordt ingezameld gaat rechtstreeks naar het desbetreffende goede doel waardoor zij weer kapitaal hebben om onderzoek te doen.

Mayors-fund-London-project-1
geld ophalen met bedrukte kleding

Hoe Garment Printing kan helpen:

Een slimme manier voor liefdadigheidsorganisaties om geld in te zamelen is merchandise laten maken en deze daarna te verkopen. Bedrijven kunnen ook merchandise laten maken en een deel van de opbrengst schenken aan een goed doel. Dit is een win-win situatie voor beide het bedrijf en de liefdadigheidsorganisatie. Het bedrijf zal meer verkopen omdat mensen sneller dingen kopen als het geassocieerd is met een goed doel. Het goede doel zal zamelt extra geld in en profiteert van extra reclame en bewustwording.

Bedrukt T-shirts dienen perfect als promotiemateriaal voor liefdadigheidsinstellingen. Ze vallen op en zijn gemakkelijk te verkopen. Ze creëren dus naamsbekendheid voor de campagne en brengen ook gewoon geld in het laatje.

Naast T-shirts zijn er nog vele andere bedrukte producten die gebruikt kunnen worden om geld in te zamelen voor en goed doel. Garment Printing is hierin gespecialiseerd en wil hier graag mee helpen. Wij kunnen zorgen voor voordelige bedrukte kleding of promotiemateriaal, die u dan kunt doorverkopen om geld in te zamelen voor uw organisatie.

Omdat wij ook ons steentje willen bijdragen aan het verbeteren van deze wereld, bieden wij een exclusieve korting van 20% aan voor liefdadigheidsinstellingen. Hiermee willen we ze helpen om hun doelen te bereiken met zo veel mogelijk geld op te halen.

Als u binnenkort een evenement heeft en u moet hiervoor bewustwording creëren of u wilt op een unieke manier geld ophalen, neem dan contact op met ons. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

Similar Posts