Tote bags – 7 redenen waarom iedereen van tote bags houdt

Tote bags – Er zijn vele redenen om fan te zijn van gepersonaliseerde tote bags. Ze zijn hip, eenvoudig en praktisch, maar hebben nog vele andere voordelen. Combineer ze met eender welke outfit of neem ze mee in je tas voor later. Ze zijn de meest universele tassen en worden massaal gebruikt door zowel mannen als vrouwen. Het is de perfecte tas voor iedereen!


1. Ze zijn niet enkel modieus, maar ook uiterst handig

Tote bags hebben niet enkel de milieuvervuilende plastic zakken vervangen, ze zijn ook hippe accessoires. Ze completeren je outfit op een hippe en stijlvolle manier. Veel merken en winkels brengen daarom gepersonaliseerde tote bags op de markt of ze geven ze gewoon gratis weg.  

2. Je kunt ze gemakkelijk overal meenemen

Het is altijd handig om een tote bag bij te hebben. Het is ideaal voor als je vertrekt met weinig en met veel spullen terugkomt. Tote bags zijn heel licht en daarom kan je ze gemakkelijk overal meenemen. Als je dan nog eens vlug binnenspringt bij de supermarkt, hoef je helemaal geen plastic zakje te vragen.

3. Ze zijn veelzijdig

Tote bags hebben duizend-en-een verschillende gebruiksmogelijkheden. Ze kunnen worden gebruikt om te winkelen, als sporttas, als weekendtas, voor op het strand, je kunt er schoolboeken in opbergen. Alles is mogelijk! Tote bags zijn niet gemaakt met een specifiek doel in gedachten. Je kunt ze dus voor eender wat gebruiken.

tote-bag-2
Ander promotiemateriaal

4. Ze zijn milieuvriendelijk EN goedkoop

Tote bags zijn vervaardigd van katoen, wat stukken minder vervuilend is dan plastiek. Door eenzelfde tote bag te blijven gebruiken, kan je gemiddeld 6 plastic zakken per week besparen. Dit betekent 288 plastic zakken per jaar! Daarnaast zijn ze ook helemaal niet duur en worden ze vaak gratis weggegeven.

5. Het is doeltreffend promotiemateriaal

Laat je logo of merknaam bedrukken op een tote bag, deel ze gratis uit of verkoop ze en de rest gaat vanzelf. De meeste mensen zullen de tote bag ook echt dagelijks gaan gebruiken. Dit zorgt voor een ongelofelijke boost van je naamsbekendheid! Niet veel andere andere promotionele producten zorgen voor zoveel “exposure” als gedrukte tote bags. Een overweldigende 89% van de personen die een gepersonaliseerde tote bag ontvangt, onthoudt het bedrijf. Deze statistieken kunnen erg belangrijk zijn wanneer je op zoek bent naar meer naamsbekendheid om je klantenbestand te vergroten.

6. Ze zijn duurzaam

Tote bags zijn zeer duurzaam en kunnen voor vele jaren gebruikt worden. Het canvas waarmee de tote bags gemaakt zijn, is heel sterk en daarom is een tote bag ook perfect geschikt om zware dingen mee te nemen. Boeken, schriften of drinkflessen? Je tote bag kan het allemaal aan!

7. Ze komen in alle vormen en kleuren

Er zijn veel verschillende soorten tote bags beschikbaar. Je kan kiezen uit grote of kleine modellen, dikke of dunne stoffen en ze komen in zowat alle kleuren. Je kan zelfs heel goedkoop je eigen gepersonaliseerde tote bags laten maken. Bij Garment Printing beschikken we over een groot assortiment tote bags die allemaal naar wens kunnen bedrukt worden.

customized-tote-bags-2

Wil je ook tote bags bedrukken? Neem contact op wij zorgen voor kwalitatief bedrukte tote bags tegen een heel scherpe prijs.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

Similar Posts