Hoe geborduurde werkkleding je een professionele look kan geven


Zakelijke werkkleding

Zakelijke kleding doet ons gelijk denken aan advocaten, politici en zakenmannen en -vrouwen.  We hebben allemaal wel eens zakelijke kleding moeten dragen, of het nou voor een sollicitatiegesprek of zakelijke bijeenkomst was, of op dagelijkse basis op je werk. De standaard van mannelijke zakenkleding staat al jaren vast: een blazer, overhemd, stropdas en nette schoenen. Dat is voor vrouwen echter anders. Over de jaren heen is de zakelijke kleding van vrouwen drastisch veranderd. Er is een ding zeker, ongeacht hoe zakelijke kleding verandert, als het gaat op gepersonaliseerde zakelijke kleding kunt u altijd rekenen op Garment Printing.

Zakelijke kleding voor vrouwen

Zakelijke kleding voor vrouwen heeft een drastische verandering ondergaan de laatste 100 jaar. Kleding heeft een grote invloed op hoe men zich voelt op het werk. Sommige bedrijven hanteren nog steeds belachelijke regels omtrent schoeisel of hoe een vrouw zich moet kleden op de werkvloer. Comfort is zeer belangrijk op de werkvloer en daarom geloven wij dat dit essentieel is als het gaat om bedrukte zakelijke kleding.

garmentprinting.nl chemises-personnalisees-4
polo Kleding bedrukken amersfoort

Gepersonaliseerde zakenkleding.

Bij Garment Printing bieden we een enorme verscheidenheid aan zakelijke werkkleding aan, van kokskleding tot veiligheidsvesten. Alles wat u zich maar kunt voorstellen, kunnen wij bedrukken.

Geborduurde poloshirts

Hoewel het klassieke overhemd wordt gezien als het meest tijdloze en professionele kledingstuk voor op de werkvloer, is het niet altijd comfortabel om te dragen. Waarom zou u niet kiezen voor geborduurde polo’s als zakelijke kleding? Kom fris en professioneel voor de dag met een geborduurde polo en een nette broek. Onze geborduurde kledingstukken worden vakkundig geselecteerd, rekening houdend met comfort en stijl.

Borduurwerk

Borduurwerk is een uitstekende techniek voor personalisatie. Het is ideaal voor bedrijfskleding, uniformen en andere soorten kleding.  Borduurwerk  de perfecte manier om je werkkleding te voorzien van uw merknaam en logo.  Bij Garment Printing zeggen we dat een van de belangrijkste voordelen van borduurwerk is dat deze techniek lage setup- en materiaalkosten heeft. Het is dus perfect voor als u een niet al te groot budget heeft!

borduurservice

Similar Posts