5 manieren om kerst te vieren op het werk


1. Organiseer een ‘kersttruiendag’

Kersttruien zijn populairder dan ooit. Veel bedrijven organiseren daarom een jaarlijkse kersttruiendag in de eindejaarsperiode. Er wordt dan op voorhand een dag afgesproken waarop iedereen verplicht in een kersttrui naar het werk moet komen. Sommige werkgevers laten ook een gepersonaliseerde kersttrui bedrukken of borduren met hun logo. Dit is een leuk kerstgeschenk voor de werknemers of zelfs voor de klanten. Wil je graag een kerstrui laten bedrukken voor je bedrijf? Neem contact op en wij helpen u verder.

1. Organiseer een ‘kersttruiendag’
2. Fleur het kantoor op met kerstversiering

2. Fleur het kantoor op met kerstversiering

Iedereen heeft wel een paar dozen ongebruikte kerstversiering op zolder staan. Vraag de werknemers om elk iets van kerstversiering mee te brengen om de kantoren opfleuren. Een paar gezellige lichtjes kunnen de sfeer al helemaal veranderen! Versier de ramen met lichtjes en zet een kerstboom die alle werknemers samen kunnen versieren. Dit zorgt voor een moment van ontspanning en plezier en het versterkt de band tussen de collega’s.

3. Organiseer een ‘Secret Santa Party’

Om een Secret Santa Party te organiseren, hoef je enkel de namen van alle werknemers in een doos te verzamelen. Daarna trekt iedereen een naam en dan moet je voor deze persoon een cadeautje kopen voor een afgesproken bedrag. Meestal gaat het om een kleinigheid van rond de 15 euro maar dit kan je natuurlijk zelf bepalen. Er zijn trouwens ook websites die het heel gemakkelijk maken om dit te organiseren. Met de Secret Santa Organiser hoef je enkel de datum en plaats van het feestje en het maximumbedrag van het cadeau in te vullen. Daarna vul je de email adressen van alle deelnemers in en de rest wordt voor jou gedaan! Iedereen krijgt dan een bericht met een uitnodiging en de persoon waarvoor ze een cadeautje moeten kopen. Een Secret Santa Party is gemakkelijk en goedkoop te organiseren, maar plezier is altijd verzekerd!

3. Organiseer een ‘Secret Santa Party’
4. Organiseer een kerstbrunch

4. Organiseer een kerstbrunch

“Eten brengt mensen bij elkaar.” Organiseer daarom een kerstontbijt of kerstbrunch op kantoor. Je kan een traiteur laten komen, maar misschien is het nog leuker om te alle werknemers zelf iets te laten meebrengen. Denk aan kaneelbroodjes, cake, pannenkoeken, fruitsalade, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een kerstbrunch zorgt sowieso voor een gezellig samenzijn met alle collega’s.

5. Organiseer een kerstdrink rond het vuur

Breng de gezellige sfeer van de kerstmarkt naar je bedrijf. Een gezellige kerstdrink is heel gemakkelijk om te organiseren. Het enige wat je nodig hebt is een vuurschaal, marshmallows, glühwein en wat braadworsten of hot-dogs. Hier kunnen de collega’s gezellig bijpraten. Als je er de sfeer echt wil inbrengen, trakteer dan op shotjes jenever. Succes gegarandeerd!

5. Organiseer een kerstdrink rond het vuur

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

Similar Posts