Deze bedrijven ontdekten de voordelen van gepersonaliseerde werk polo’s al!

Werk Polo -Beslissen wat je zal dragen op je eerste werkdag is voor iedereen een uitdaging. Is een pak te formeel? Is een T-shirt te casual? Bedrijven wel stellen kledingvoorschriften op maar meestal zijn die ofwel heel formeel, ofwel heel vrij. Formele kledingvoorschriften maken het soms heel oncomfortabel voor de werknemers. Anderzijds kan totale vrijheid in kledingkeuze resulteren in werknemers die er niet fatsoenlijk uitzien. Wat is dan de oplossing? Werkpolo’s!

Polo’s zien er heel professioneel uit maar zijn tegelijk heel comfortabel. Daarom voorzien vele bedrijven hun werknemers van polo’s die ze laten personaliseren met het bedrijfslogo. Dit zorgt voor een professionele, nette en uniforme uitstraling.

Deze bedrijven ontdekten de voordelen van werkpolo’s al!


1) BANKSOME

Banksome liet originele werkpolo’s maken door de strepen van hun logo op de schouders te laten bedrukken. Dit zorgt voor een extra gepersonaliseerde touch. Het logo werd bedrukt op de borst en de rug. Er is gekozen voor een speciale polo met een oranje kol en mouwen. Zo creëerde Banksome unieke en opvallende werkpolo’s voor alle werknemers.

Afbeeldingsbron: Global Advisors

POLO-banksome
POLO-gustare-Honey

2) Gustare Honey

Zwart met goud is sowieso een geweldige kleurencombinatie voor en logo, maar de polo’s van Gustare Honey hebben iets wat het nog specialer maakt. Dit komt waarschijnlijk door het mooie borduurwerk waaruit het logo vervaardigd is. Borduren is de meest hoogwaardige en kwalitatieve druktechniek. Ook de kleine geborduurde bij op de mouw, is een leuk en elegant detail. Dit zorgt voor een op-en-top professioneel resultaat.

Afbeeldingsbron: White Space Advertising

3) M and K Activity Centre

De hoofdreden waarom bedrijven gepersonaliseerde polo’s laten bedrukken is om op te vallen en zich te onderscheiden van de rest. Daar zijn ze bij ‘M and K Activity Centre’ alvast is geslaagd. Hun felroze werkpolo’s trekken onmiddellijk alle aandacht. M and K Activity Centre is immers actief in de entertainmentindustrie en hun doelstelling is om plezierige en spannende ervaringen te creëren voor hun klanten, en dat is precies waar deze polo voor staat. Dit is een perfect voorbeeld van een poloshirt dat de identiteit van het merk perfect overbrengt.

Afbeeldingsbron: City Scoop

POLO-mandk
POLO-proflow

4) Proflow

Hier gaat het om een zwarte poloshirt, maar deze keer is de tweede kleur blauw in plaats van goud. Wat dit shirt echt speciaal maakt is waar de blauwe accentkleuren zich bevinden. Het enige zichtbare blauw bevindt zich op de binnenste sluiting en een dunne lijn op de rand van de kraag. Dit is subtiliteit op zijn best. Er zijn ook 2 zeer dunne blauwe lijnen aan de onderkant. Dit is een mooi voorbeeld van hoe je subtiele kleuraccenten kan verwerken in een gepersonaliseerde werkpolo.

Afbeeldingsbron: Proflow

Op zoek naar polo’s met logo voor jouw bedrijf?

Wil je polo’s laten bedrukken of borduren om te gebruiken als bedrijfskleding? Neem dan gerust contact op met ons team! Bij Garment Printing bieden we alle mogelijke druktechnieken aan. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de bedrukte kleding al al je wensen voldoet. Hier bij Garment Printing hebben we duizenden bedrijven en particulieren geholpen de gepersonaliseerde kleding te vinden die ze wilden. Bekijk hier onze projecten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

Similar Posts