Relatiegeschenken: zorg ervoor dat je klanten je herinneren

Iedereen krijgt graag cadeautjes. Ze geven je een gevoel van appreciatie. In deze blogpost kom je te weten hoe je best dit gevoel van appreciatie overbrengt aan je klanten met de beste relatiegeschenken.


Relatiegeschenken

Je kan bijna iedereen gelukkig maken met een cadeautje. Geschenken zorgen ervoor dat mensen zich gewaardeerd voelen. Meestal is het het gebaar dat telt terwijl het eigenlijke cadeau er niet echt toe doet. Relatiegeschenken zijn daarom een goede manier om de relaties met je klanten te versterken. Elke keer je klant het geschenk terugziet, zal hij denken aan jouw bedrijf, zeker als het gaat om gepersonaliseerde kantoorartikelen. Zo blijf je top-of-mind!

In deze blogpost kan je heel wat inspiratie opdoen. We bespreken een aantal leuke geschenken die je kan personaliseren met je logo of bedrijfsnaam.

relatiegeschenken
Pennen-bedrukken

Gepersonaliseerde pennen

Een pen is zo één van die dingen die je nooit kan vinden wanneer je het nodig hebt. Het lijkt alsof ze altijd op een of andere mysterieuze wijze verdwijnen. Je hebt er daarom nooit te veel. Gepersonaliseerde pennen blijven daarom de populairste relatiegeschenken. Het is nuttig en het zal zeker gebruikt worden door je klanten.

Je kan de pennen gratis weggeven op een beurs op de kan deluxe pennen laten bedrukken om te geven aan je beste klanten. Het is ook een goed idee om 10% van de pennen aan te passen voor linkshandige mensen zodat ook zij je logo kunnen zien wanneer ze met de pen schrijven. Het is een klein detail, maar het getuigt van attentheid. Linkshandigen zullen dit zeker weten te appreciëren.

Gepersonaliseerde pennen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en modellen. Bovendien zijn ze zeer scherp geprijsd, wat zorgt voor kostenefficiënte reclame.

Gepersonaliseerde notitieboeken

In dezelfde trend als pennen, zijn notitieboeken met bijhorende potloden items die klanten appreciëren. Ondanks het feit dat ons leven steeds meer gedomineerd wordt door technologie, verlangen mensen steeds meer naar ouderwets pen en papier. Dit brengt bij velen nostalgische herinneringen naar boven.

Je kan de voorkant van een notitieboek laten bedrukken met het logo, de slogan of een leuk citaat. Maak het helemaal of met een bijhorend gepersonaliseerd potlood. Gepersonaliseerde notitieboeken. Notitieboeken zijn zeer gewaardeerde geschenken die mensen ook echt elke dag gaan gebruiken en waar ze een hechte band mee ontwikkelen.

Gepersonaliseerde notitieboeken zijn te verkrijgen in een waaier van kleuren, formaten en ontwerpen. Er zijn verschillende mogelijkheden in elke prijscategorie. Je kan gaan voor een standaard model met plastic cover, maar ook een luxueuze lederen afwerking is mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

notitieboek-bedrukken-promotiemateriaal
keycords-bedrukken

Gepersonaliseerde USB Sticks

Heb je het ook al eens meegemaakt dat je uren gewerkt hebt aan een document op de computer en dat het systeem vastloopt, of erger nog, dat je computer crasht en je alle documenten kwijt bent. Bereid je voor op het ergste door regelmatig je bestanden op te slaan op een USB stick. USB sticks zijn een must-have in de zakenwereld. Dus waarom geen gepersonaliseerde USB sticks laten maken als geschenk? Je kunt er zeker van zijn dat ze gebruikt zullen worden en dat je naam aan bekendheid zal winnen.

Vanzelfsprekend zijn er een groot aantal stijlen en kleuren waar u voor kunt kiezen bij het selecteren van uw gepersonaliseerde USB sticks. Dit is misschien wel een van de nuttigste items op onze lijst met relatiegeschenken en zal zeer op prijs worden gesteld door elke ontvanger.

Aarzel niet om contact op te nemen als je geïnteresseerd bent in het bedrukken van notitieboeken. Ons team helpt je graag verder.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.

Similar Posts